Вече от повече от половин година знаем, че Емили Ратайковски и

...
Вече от повече от половин година знаем, че Емили Ратайковски и
Коментари Харесай

Обвиненията в неправомерно сексуално поведение срещу бившия на Емили Ратайковски

Вече от повече от половин година знаем, че Емили Ратайковски и Себастиян Беър-Маклард са разграничени. Официалните аргументи по този начин и не станаха известни, само че най-вероятната се коренни в изневери на към този момент някогашния брачен партньор на модела.
 Емили Ратайковски, Себастиан Беър-Маклард и слуховете за невярност
Ще остане ли Емили Ратайковски още веднъж сама

Слуховете за невярност са все по-силни

За всички тези месеци Ратайковски претърпява един самобитен Ренесанс в персоналния си живот, като към този момент мъчно можем да хванем броя на мъжете, с които е излизала за това време. Не знаем как Себастиян Беър-Маклард претърпява раздялата, само че знаем, че го чакат неприятности.

Те обаче не са свързани с развода, а с надалеч по-сериозни обвинявания. Според Variety, филмовият продуцент е упрекнат от две дами в непозволено сексуално поведение . Първата жена твърди, че през 2016 година, когато е била на 17 години, Себастиян Беър-Маклард се е свързал с нея посредством Instagram и ѝ е предложил дребна роля в Good Time (2017) с Робърт Патинсън в основната роля.

Уловката е била, че във въпросната сцена с нейно присъединяване тя е трябвало да бъде чисто гола. Вместо да снима сцена с Патинсън обаче 17-годишното момиче е било изправено чисто гол пред цялостен куп хора от екипа и е трябвало да извърши сцената с неотдавна освободен от пандиза човек.
 Снимка 612306

В момента 24-годишната жена твърди, че след въпросната преживелица е имала полови връзки с Беър-Маклард в продължението на две години. Заснетата сцена не е била включена във финалния вид на кино лентата, като даже не ѝ е било платено. Единственото, което е получила, е било кутия цигари, закупени от Себастиян.

Другото обвиняване към някогашния брачен партньор на Емили Ратайковски идва за държанието му по време на фотосите на кино лентата Uncut Gems (2019 г.).

Жена, част от екипа, твърди, че се е срещнала с него точно на снимачната площадка и той е почнал да я смъква в обществените мрежи. Жененият тогава Беър-Маклард я е завел в жилището в Ню Йорк, в който е живял с Ратайковски, и двамата са почнали да се целуват.

Жената твърди, че целувките бързо са минали към освен това и той е проникнал в нея, без нейното позволение и без да използва предпазни средства. И това не е всичко, тъй като тя добавя също по този начин, че по това време Себастиян Беър-Маклард е писал в Instagram на 15-годишно момиче, което не е било част от Uncut Gems, само че е посещавало снимачната площадка. И Good Time, и Uncut Gems са публикувани от A24.
 Страстните целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс
Страстните целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс

Страст ли бе, да я опишеш

Трета жена, която е работила по няколко кино лентата, продуцирани от него, не удостоверява всички тези обвинявания, само че пък дава да се разбере, че той в действителност е имал проблематично държание на снимачната площадка като цяло. От Variety посочват, че Емили Ратайковски е отказала да разяснява обвиняванията, само че нейни другари настояват, че не е сюрпризирана от тях. Двамата се ожениха през 2018 година откакто бяха излизали едвам две седмици.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР